22.9 C
Bol
Srijeda, 27 rujna, 2023

Kako prijaviti komunalni nered?

Nakon ljetne sezone općina Bol predstavila je niz usluga usmjerenih prema građanima koji bi trebali olakšati komunikaciju i ubrzati i automatizirati neke administrativne procese.

Jedna od tih usluga je i aplikacija za prijavu komunalnih i prometnih problema koristeći mobilne telefone. Aplikacija se može koristiti i direktno sa stranice BOLSKOG PARAPETA linkom na kameru na vrhu (vidi sliku ispod).

Potrebno je unijeti naslov poruke (problema), odabrati kategoriju (Komunala ili Promet) te učitati fotografiju sa mobilnog telefona. Poželjno je sa par rečenica u Opisu napisati o čemu se radi te potvrditi da ste prava osoba pritiskom na I’m not a robot (Nisam robot).

Kontakt podatke nije potrebno ostaviti ukoliko to ne želite. Ukoliko ipak ostavite vaš email i ime i prezime, na email će te dobiti svaku promjenu statusa prijave koju ste poslali.

Prilika za nove ideje

Osim komunalnih i prometnih problema i nereda, aplikaciju možete koristiti i za slanje ideja i savjeta o tome kako neke stvari poboljšati ili napraviti nešto novo (dječje igralište, parking, nogostup).

Svi materijali koje pošaljete uzeti će se u obzir prilikom skorašnje izrade proračuna za 2022. godinu.

Posljednje vijesti
Povezane vijesti

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime