13.4 C
Bol
Subota, 1 travnja, 2023

Otvoren je Božićni grad

Kao što je bilo i najavljeno, danas je otvoren Božićni grad. Vrijedne ruke naših organizatorica uspjele su napraviti sve potrebno kako bi sve zasjalo u punom svjetlu.

Već od podne kućice su bile otvorene i iz njih su krenuli kulinarski miomirisi koji su milovali nosnice prolaznika i posjetitelja. Od 17:00 sati grupa „Naranča“ započela je sa svojim sviranjem. Bilo je veselo, živo i izrazito plesno, jer ako itko zna kako napraviti veselu atmosferu onda je to grupa – „Naranča“.

Vrijeme je bilo lijepo, doduše malo prohladno, ali upravo onako kako i treba biti u ovo doba godine. Plan je da bi Božićni grad bio otvoren i sutra (ponedjeljak) i prekosutra (utorak), te još dva vikenda, odnosno do 26.12.2021. godine.(ss)

Posljednje vijesti
Povezane vijesti

1 KOMENTAR

  1. Ma, prekrasno, da tijekom “mrtve” sezone tako poznato turističko mjesto kao što je Bol, ima i organizira događaje koji svojim sadržajem sigurno mogu privući turiste i razveseliti domaće stanovništvo. Većina naših turističkih mjesta “spavaju” zimski san bez ikakvih aktivnosti iako smatram da bi mogli različitim sadržajem privuči posjetitelje i time produžiti i obogatiti ljetnu sezonu. Stoga su ovakve aktivnosti tijekom zimskog perioda koje organiziraju vrijedni bolski turistički radnici hvale vrijedna aktivnost koja ionako turistički poznatom Bolu dodaje još jedan “plus” u ocjeni ionako prekrasne turističke destinacije.
    Bravo, od srca čestitam.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime