26.2 C
Bol
Četvrtak, 1 lipnja, 2023

Loža dan poslije

Svi oni koji su jutros rano prošli preko Lože, da nisu osobno ili iz medija vidjeli kako je to izgledalo, nikad ne bi pomislili da se tu odvijao centralni bolski i brački događaj u protekla tri dana i dvije noći.

Nestali su automobili i kombiji, nije više bilo ni šatora, a ni kamera ni snimatelja. Nije više bilo ni kolača ni „rešteri“ s pečenim mesom, ražnjićima i ćevapčićima, ni vina, ni pive, ni sokova, ni kava… Nije bilo ni ležaljki. A ni ljudi.

Jedino što je ostalo i podsjećalo na nekakve aktivnosti bio je jedan stol i 4 uredno složene stolice. Sve je bilo očišćeno, pometeno, nigdje opuška ili odbačenog papirića.

Bol se vratio u uobičajenu proljetnu kolotečinu.

Posljednje vijesti
Povezane vijesti

1 KOMENTAR

  1. Čestitam GR na uloženom trudu i vraćanju parka na Loži u prvobitno stanje. Međutim događanja u šatoru ostalia su zabilježena za povijest kao i ona u šatoru u Savskoj prije osam godina. Savski šatoru je sada u Vukovaru ne znam gdje je završio naš sa Lože.
    Od svih koncesija i ‘najbržiih prstova’ na Jadranu jedino smo mi uvijek udarna tema svih medija u RH. Reko je pok. Slavni kad se poslije II sv. rata ukazala Gospa u Bolu, ‘šempijasti nek viruju a pametni nek se zamisle’.
    Markito Marinkovic

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime