26.2 C
Bol
Četvrtak, 1 lipnja, 2023

I kino se priprema za sezonu

Prije svake sezone i kino treba pripremiti na adekvatan način. Kako je vrlo izvjesno da bi se rekonstrukcija i popravak kina trebali dogoditi vrlo skoro, već nekoliko godina se izbjegava ulaziti u neke veće radove i zahvate. Dvorana je u jako lošem stanju, ljetno kino u nešto malo boljem, ali ipak nikako se ne može reći da je čak i – dobro.

Ove godine radnici Grabovog rata napravit će malo više radova nego obično tako da ljetno kino bude u urednom stanju. Obnovit će se istočna fasada uz glavne stepenice, ukopati kablovi, visokotlačnim peračem očišćen je cijeli parter kina, obojano je platno i nosači platna, stavit će se led rasvjeta koja će osvjetljavati stepenice, obojiti će se glavna željezna vrata, popravit će se stepenice…

Bolsko kino je poznato po lijepom ambijentu i dobrim izborom filmova i jedan je od „brendova“ Bola pa svakako zaslužuje više pažnje. Kino je mjesno, odnosno općinsko vlasništvo. Projekt rekonstrukcije kina jedan je od projekata koje će se zasigurno realizirati u vrlo skoroj budućnosti.  

Posljednje vijesti
Povezane vijesti

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime